Betalen

Mysole accepteert o.a. creditcards, betalingen gedaan via PayPal en iDeal. Deze betalingen moeten volledig voldaan zijn voordat we je bestelling kunnen verzenden.

Betalen met Klarna
Met Klarna gaat bestellen sneller, omdat u slechts minimale informatie hoeft te geven en een lang registratieproces kunt vermijden. U ontvangt eerst de bestelling en u betaalt erna, dit maakt het een veilige manier van bestellen. Voor meer informatie klik hier.

Om u de Klarna betaalmethode te kunnen aanbieden, kunnen we bij het afrekenen uw persoonlijke gegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens, doorgeven aan Klarna, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethode en om die betaalmethode aan te passen voor u. Uw overgedragen persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.

Indien u via iDEAL, creditcard, bankoverschrijving of Klarna wilt betalen, klik dan op “Start Betalen” op de winkelwagen pagina.

Naast creditcards, bankoverschrijving en iDeal kunt u ook gebruikmaken van uw lokale betaalmethoden als u kiest voor betaling met PayPal. U hoeft geen PayPal lid te zijn om te betalen met creditcard via PayPal.

PayPal Verified
Ons betaalsysteem werkt met een 2048-bit beveiligde encryptie die voor u een veilige betaalomgeving mogelijk maakt.

Uw persoonlijke gegevens worden slechts door MijnNaamKetting gebruikt en in geen geval gedeeld met derden.

MijnNaamKetting behoudt, ten alle tijde, het recht veranderingen aan te brengen in haar voorwaarden. Deze veranderingen zullen op de website vermeld worden. Voor vragen, neem a.u.b. contact met ons op.