GRATIS VERZENDING Nederland en België
NIET GOED GELD TERUG 30 dagen bedenktijd
VOOR 15.00 BESTELD zelfde dag verzonden

Mysole Sport

Voorkom blessures met sport inlegolen

zolen voor

Dagelijks gebruik

proffesionele zolen voor

Sportliefhebbers

speciale zolen voor

Voetklachten

comfortabele zolen voor

Werkschoenen
Home | Inlegzolen | Mysole Sport
Inlegzolen voor sportschoenen

Voorkom blessures met MySole Sport

De MySole Sport inlegzolen bieden niet alleen demping en stabiliteit, maar ook comfort. Door het gebruik van deze zooltjes in je sportschoenen loop je namelijk rechter, beter en word je lichaamshouding ook nog eens gecorrigeerd. Mysole Sport zorgt daarnaast voor lichte drukverdeling, drukontlasting en schokdemping tijdens het bewegen. De inlegzolen geven extra ondersteuning op precies de plekken waar dit nodig is en beperken het risico op blessures en andere sportgerelateerde voetklachten. Met de MySole Sport inlegzolen ondersteun je je lichaam.

Bekijk sportzolen

Voor elke sport een geschikte oplossing

De Mysole Sport inlegzool is niet alleen voor mensen met voetklachten, maar ook als je op zoek bent naar meer loopcomfort is de inlegzool aan te raden. Voor elke soort voet bieden we een geschikte oplossing, zoals de sportzolen voor platvoeten. Voetklachten kunnen met de Mysole Sport inlegzolen daadwerkelijk verdwijnen. Met deze inlegzolen wordt namelijk het draagcomfort verhoogd. Het innovatieve en anatomische verantwoorde ontwerp geeft maximale ondersteuning tijdens het sporten waardoor voet- en lichaamsklachten preventief worden tegengegaan of zelfs verdwijnen. Genoeg redenen om dagelijks op Mysole Basic inlegzolen te lopen en de zooltjes in sportschoenen te gebruiken.

Bekijk sportzolen
Inlegzolen voor je sportschoenen
Rugpijn voorkomen met inlegzolen

Effectieve sportzool

Naast het ondersteunen van je voeten en je lichaam heeft het gebruik van Sport inlegzolen nog een bijkomend voordeel. Door samenwerking met podotherapeuten hebben we naar de bekendste sporten gekeken wat de voet nu echt nodig heeft. Voor tennis zorgen de sportzolen voor extra stabiliteit bij zijwaartse bewegingen. Voor voetballers hebben de inlegzolen extra demping om blessures te voorkomen bij de landingsfase in bv een kopduel. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij onze inlegzolen vernoemd naar de sport. Hierdoor kun je in één oogopslag zien welke effectieve inlegzolen het beste bij je passen. 

Bekijk sportzolen

Sport inlegzolen wat zijn de voordelen.

Hieronder zetten we nog even alle sporten met de bijpassende zool voor je op een rijtje:

Bekijk sportzolen

Eenvoudig online inlegzolen sportschoenen bestellen

Veel sportwinkels, schoenenzaken en schoenmakers verkopen de sportzolen van MySole. De dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt is snel en gemakkelijk te vinden via onze storelocator. Je kunt het jezelf echter ook een stuk makkelijker maken door MySole Sportzolen eenvoudig en snel online te bestellen. Wij bezorgen aan huis of bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Heb je echter nog vragen voordat je je bestelling plaatst dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen op 0416 20 91 70 of een mailtje sturen naar: support@mysole.nl.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00