Mysole Inlegzolen

Het Mysole programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen voor werk, sport en vrijetijdsbesteding. De Mysole inlegzolen dienen als aanvulling op de schoenen en kunnen in bijna elke schoen gedragen worden. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch ontwerp én het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, wordt daarmee het draagcomfort van Mysole inlegzolen verhoogd. De inlegzolen geven de voet de perfecte ondersteuning waardoor voet- en lichaamsklachten worden tegen gegaan. Voetklachten kunnen dus in veel gevallen opgelost worden met een inlegzool uit het Mysole inlegzolen programma. Meer weten? Klik hier en lees snel verder

Daily inlegzolen

Sport inlegzolen

Special inlegzolen

Work inlegzolen


Wat u moet weten over
Mysole inlegzolen

Heel veel mensen profiteren van het gebruik van inlegzolen. Het beste resultaat behaal je met het gebruik van de juiste inlegzool.
Maar hoe vind je nu de juiste inlegzool voor uw voeten en schoenen? Mysole inlegzolen zijn er voor veel voeten en toepassingen. Weten welke inlegzool het beste aansluit bij jouw wensen. Gebruik de zoolkeuze hulp of bel met één van onze support medewerkers.

Heeft u een inlegzool nodig?

Een goede inlegzool is afgestemd op de voet en op eventuele klachten aan de voet. Een goede inlegzool houdt ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, bieden inlegzolen een preventieve werking. De inlegzolen hebben namelijk invloed op het loopgedrag, de houding en dus eigenlijk op je hele lichaam. Inlegzolen bieden ondersteuning, geven ectra grip en zorgen voor meer o.a. meer demping dan de meeste standaard inlegzolen.

Inlegzolen voor elke voet

Je weet inmiddels dat inlegzolen preventief werken en het dus altijd een goede keus is om de bestaande zolen te vervangen. De volgende vraag die je jezelf moet stellen is: welke inlegzolen zijn voor mij geschikt?

Mysole heeft een serie kwalitatief hoogwaardige inlegzolen speciaal ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Mysole inlegzolen zijn daarom heel overzichtelijk onderverdeeld in vier categorieën:

  • Daily, voor dagelijks gebruik.
  • Work, als aanvulling, upgrade van de werkschoenen.
  • Sport, ter ondersteuning van de belasting van de voet tijdens het sporten.
  • Special, gericht op specifieke toepassingen.
Mysole Daily Inlegzolen
Mysole Sport Inlegzolen
Mysole Work Inlegzolen
Mysole Special Inlegzolen

Voor iedere voet is er dus een goed product beschikbaar die de voet op de juiste plaatsen ondersteunt. Door het grote assortiment is er daarom altijd een geschikte inlegzool voor je schoen. Om tot een goede keuze te komen geven we je het liefst persoonlijk advies om tot de juiste keuze te komen want jij kunt het best omschrijven waar je meer comfort nodig hebt. Onze supportmedewerkers staan je tijdens kantooruren graag te woord via T: 0416 20 91 70 of via de chat.

Voetklachten

De productlijn van Mysole is samen met podologen en podotherapeuten ontwikkeld en wordt daarom door veel specialisten aanbevolen. De meeste Mysole inlegzolen bieden een preventieve werking voor de meest voorkomende klachten die podologen en podotherapeuten zien bij hun klanten die in de praktijk komen. Sommige zolen dragen zelfs bij aan herstel en genezing van bepaalde voetklachten.

Grondig onderzoek heeft geleid tot in totaal 48 verschillende inlegzolen voor de meest bekende voetklachten waaronder:

Hielspoor klachten, blessure aan de achillespees, diabetische voet, overpronatie, platvoeten, holvoeten, mortons neuroom en rugklachten. Wist je dat er ook diverse modellen tegen zweetvoeten zijn. Het effect daarvan is dat je voeten koel en droog blijven. Dat voorkomt nare luchtjes!

Meer voordelen

Niet alleen de toepassing is uitgebreid onderzocht ook over de samenstelling en het ontwerp van de inlegzolen is zorgvuldig nagedacht.
Onze inlegzolen zijn dus een perfecte combinatie van innovatief en anatomisch verantwoord design én gebruik van superieure materialen, waardoor het draagcomfort wordt verhoogd.

De Mysole inlegzolen zijn gevormd naar de voet omdat de anatomische vorm perfect aansluit op de natuurlijke vorm van uw voeten. Je voet krijgt daardoor de perfecte ondersteuning en je zult merken dat het lopen veel comfortabeler word, je een betere houding aanneemt en voetklachten in veel gevallen verdwijnen.

Bijkomend voordeel is dat de Mysole inlegzool ook de levensduur van je schoenen verlengt. Je bespaart daarmee ook nog eens extra kosten. Al met al volop voordelen wanneer je een Mysole inlegzool gebruikt.

Waar is Mysole te koop?

Onze inlegzolen zijn te koop bij o.a. sportzaken, schoenwinkels en schoenmakers in Nederland en in België.
De voor jouw dichtstbijzijnde winkel is te vinden via onze storelocator