Mysole Inlegzolen

Het Mysole programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen welke gericht zijn op veel specifieke toepassingen; bijvoorbeeld werken, sporten en vrijetijdsbesteding. Ze dienen als aanvulling op de schoenen en zijn breed toegankelijk. Door de combinatie  van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Voetklachten kunnen opgelost worden met een inlegzool uit het Mysole inlegzolen programma. Bovendien verlengt een Mysole inlegzool de levensduur van je schoenen. Meer weten? Klik hier en lees snel verder

Daily

Sport

Special

Work


Wat u moet weten over
Mysole inlegzolen

Heel veel mensen profiteren van het gebruik van inlegzolen. Het beste resultaat van inlegzolen is alleen te behalen bij gebruik van de juiste inlegzool. Maar hoe vind je nu de juiste inlegzool voor uw voeten en schoenen? Mysole is er voor veel voeten en toepassingen.

Heeft u een inlegzool nodig?

Een goede inlegzool is afgestemd op de voet en op eventuele klachten aan de voet. Een goede inlegzool houdt ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, kunnen inlegzolen een goede werking hebben op het loopgedrag, de houding en dus eigenlijk op je hele lichaam. Het antwoord op de vraag: ‘heb je inlegzolen nodig?’, is dus altijd: ja! Inlegzolen bieden namelijk ondersteuning, grip in de schoenen en zorgen voor meer demping.

Inlegzolen voor elke voet

Je weet inmiddels dat je inlegzolen nodig hebt. De volgende vraag je jezelf moet stellen is: welke inlegzolen zijn voor mij geschikt?

Mysole is een serie hoogwaardige inlegzolen die speciaal ontwikkeld is voor veel specifieke toepassingen. Ze zijn bedoeld als aanvulling op je schoenen en zijn breed toegankelijk. De bekende inlegzolen zijn heel overzichtelijk onderverdeeld in vier categorieën:

Daily, voor dagelijks gebruik
Work, als aanvulling, upgrading van de werkschoenen
Sport, ter ondersteuning van de belasting van de voet tijdens het sporten
Special, gericht op specifieke toepassingen.

Voor iedere voet is een goed product beschikbaar die de voet waar nodig ondersteunt. Er is altijd een geschikte inlegzool voor je schoen. Welke inlegzool moet ik hebben? Je hebt het antwoord snel gevonden met Mysole.

Voetklachten

De productlijn is samen met podologen en podotherapeuten ontwikkeld. De Mysole inlegzolen bieden de oplossing voor de meest voorkomende klachten die podologen en podotherapeuten zien bij hun klanten die in de praktijk komen. Dit heeft geleid tot in totaal 48 verschillende inlegzolen.
De meest bekende voetklachten zijn:

Hielspoor klachten, blessure aan de achillespees, diabetische voet, overpronatie, platvoeten, holvoeten, mortons neuroom en rugklachten. Wist je dat er ook diverse modellen tegen zweetvoeten zijn. Het effect daarvan is dat je voeten koel en droog blijven. Dat voorkomt nare luchtjes. De Mysole inlegzolenlijn is ons antwoord op de grootste vragen die er zijn uit de markt.

Meer voordelen

Niet alleen de toepassing is uitgebreid onderzocht. Ook over de samenstelling en het ontwerp van de inlegzolen is zorgvuldig nagedacht.
Onze inlegzolen zijn een perfecte combinatie van innovatief en anatomisch verantwoord design én gebruik van superieure materialen, waardoor het draagcomfort wordt verhoogd.

De Mysole inlegzolen zijn gevormd naar de voet. De anatomische pasvorm sluit perfect aan op de natuurlijke vorm van uw voeten. Je voet krijgt de perfecte ondersteuning die het nodig heeft. Je zult meteen merken dat het lopen veel comfortabeler gaat en dat je een betere, goede houding aanneemt. Je hebt extra steun en minder voetklachten. Voetklachten kunnen zelfs verdwijnen met een Mysole inlegzool.

De inlegzool verlengt ook de levensduur van je schoenen. Je bespaart daarmee ook nog eens kosten. Al met al volop voordelen voor het gebruik van een Mysole inlegzool.

Waar zijn de inlegzolen te koop?

Onze inlegzolen zijn naast deze website te koop in Nederland en in België. Je vindt ze bij de meeste sportzaken, schoenwinkels en schoenmakers. De voor jouw dichtstbijzijnde winkel is te vinden via onze storelocator

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00