Mysole
give your feet
some
love

Bekijk producten

MYSOLE de specialist op het gebied van inlegzolen

Onder het merk Mysole ontwikkelt en produceert Dumco kwalitatief hoogwaardige inlegzolen bestemd voor een breed publiek. Het innovatieve en anatomisch verantwoorde ontwerp in combinatie met het gebruik van superieure materialen maken Mysole tot een uniek concept. Alle inlegzolen zijn toegespitst op veel specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning en comfort. Bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.

MYSOLE gezond en comfortabel

Voortbewegen en mobiliteit zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.Reden genoeg om dat plezierig te houden en waar mogelijk aangenamer te maken. Vooral voor mensen die veel van hun voeten vragen, is een goede schoen en haar prestaties onontbeerlijk. Helaas bied ook een goed gekozen schoen niet voor iedereen het gewenste resultaat. Iedere voet en situatie is anders en juist daar biedt Mysole de oplossing.

MYSOLE ontwikkeld door specialisten

Mysole is ontwikkeld in nauwe samenwerking met (voet)specialisten zoals artsen, sportmedisch specialisten, podologen en (sport)schoenfabrikanten. Voor de juiste keuze van materialen is gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Dumco. Zij werent wereldwijd aan research en development van materialen die toegepast worden binnen de voettechnische en medische sectoren.

MYSOLE toepassingen

Afhankelijk van het type beschikt een Mysole over een diversiteit aan toepassingen:

  • Anatomische ondersteuning van de voet
  • Positief effect op (de voorkoming van) voet- en lichaamsklachten
  • Verhoging van het loopcomfort
  • Verhoging van de schokdemping
  • Verbetering van prestaties
  • Absorptie van transpiratievocht
  • Bevordering van de pasvorm van de schoen
  • Verlenging van de levensduur van de schoen
Positieve effecten van Mysole

MYSOLE dealernetwerk

Mysole beschikt over een internationaal dealernetwerk. Daar waar nog niet aanwezig, heeft zij zich ten doel gesteld om per land of regio voor iedere categorie een voorraadhoudende distributeur aan te stellen. Mysole beschikt over een efficiënte logistieke en administratieve infrastructuur. Daarnaast heeft Mysole professionele verkoopondersteunende informatie en materialen beschikbaar voor haar distributeurs en hun verkoopkanalen.

Lichaamshouding met en zoder inlegzolen
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00